dimecres, 25 d’abril del 2012

Mostra literària de Sant Jordi

Com fem cada any, hem penjat al passadís de secretaria tot un seguit d'obre literàries molt interessants. Tenim relats, poemes, acròstics, aventures... qui sap quina nova estrella de la literatura podrà sortir d'aquí en un futur!

Decoració i roses

Aquí podeu veure una mostra dels treballs manuals i decoratius amb els que s'ha guarnit l'escola durant la Diada de Sant Jordi. En la seva realització han participat des dels alumnes de P3 fins els de sisè. Què maco ha quedat tot!!





Hem fet una senyera!

Aquest Sant Jordi havíem de portar cada classe una samarreta de color groc o vermell. Hem sortit tots al pati al matí, ens hem assegut al terra ben juntets i, com si fos màgia, ha aparegut una preciosa senyera. Que no us ho creieu? Aqui teniu les fotos!

Conta contes

Una de les activitats més esperades per tots els alumnes és el conta contes que cada curs organitzem. Els mestres són els encarregats d'explicar-los, fent una gran ambientació. En el cas d'educació infantil, també hi ha alumnes de cicle superior que venen a fer alguna representació.


La llegenda de Sant Jordi

Com cada any, hem representat la llegenda de Sant Jordi amb tots els alumnes de l'escola. Ens ho hem passat la mar de bé! n'hi havia un rei, una princesa, uns cavallers, vilatans, animalons, un Sant Jordi ben maco i sobretot un drac ferotge que quan sortia ens espantava molt!